Dombóvári tanulmányút

 2014. december 03., szerda

Tanulmányutat szervezett Alapítványunk Dombóvárra, ahol a nemzetközi találkozók, kulturális programok megszervezésében jártas fogadó szervezet a Dél-Dunántúli Regionális Alapítvány képviselői fogadták azokat a debreceni civil szervezeteket, akik nemzetközi kapcsolati hálójukat kiépítve, bővítve szerettek volna sikeres nemzetközi programokat, rendezvényeket megvalósítani. Dombóvárra érkezve megadtuk a debreceni civileknek a lehetőséget, hogy megismerjék a sikeres kapcsolatépítés és programszervezés fortélyait, információkkal, tudásanyaggal gazdagodva a jövőben sikeres nemzetközi projekteket tudjanak megvalósítani akár együttműködésekben, partnerségekben.

A projekt célja az volt, hogy a civil szervezetek, sikeres nemzetközi határon átnyúló és helyi programokat, a jövőben partnerség kialakítása mellett tudjanak megszervezni.

A szervezeteknek ezáltal a rendezvényszervezésben olyan sikeres programok megismerésére adódik majd lehetőségük, amelyeket a jövőben felhasználhatnak a siker érdekében.

A civil szervezetek számára alapítványunk lehetőséget adott arra, hogy szervezeteiket képviselve rész tudjanak venni a Dombóvárra szervezett kerekasztal beszélgetésen.

A rendezvény 2010. április 8-10 között valósult meg Dombóváron. Az ország számos régiójából képviseltették magukat a civil szervezetek (Észak-alföld, Dél-alföld, Dél-dunántúl, Közép-Dunántúl).

Alapítványunk fogadószervezete a dombóvári Egészségvédő Egyesület és a Dél-Dunántúli Regionális Alapítvány volt.