Club Dynamic

 2014. december 04., csütörtök

A Club Dynamic Sportegyesület 2011. december 30.-i közgyűlésén határozott úgy, hogy sporttevékenységét kiegészítette szociális tevékenységgel, neveléssel, oktatással, készségfejlesztéssel.

A kiváló sporteredmények mellett 2013-ban több civil szakmai programot is megvalósított. A sport és rekreáció területei mellett nonprofit és pályázatírás területein, valamint PR területen tartott tréningeket, képzéseket, illetve saját tudását fejlesztendő, erősítendő újabb képzéséken vett részt és gyarapította szellemi tőkéjét.

A Clud Dynamic Egyesület eddigi működésének gerincét a taekwon-do, mint szabadidős és versenysport-tevékenység adta. Mezőhegyesen és térségében nincs olyan bejegyzett, aktívan működő egyesület, sportegyesület, mely küzdősporttal foglalkozna. Ennél fogva kecskeméti és szegedi tanfolyamaink mellett, mezőhegyesi, battonyai, mezőkovácsházai tanfolyamokat is indítottunk.

Az aktív sportélet során számos civil szervezettel ismerkedtünk meg korábban, azonban 2013-ban már célirányosan emeltük tekintetünket a nonprofit szolgáltatások fel. A több településen (Mezőhegyes, Battonya, Végegyháza, Csanádpalota, Magyarcsanád, Pitvaros, Királyhegyes, Nagyér, Ambrózfalva, Kövegy) megszervezett különféle sportprogramok révén kapcsolatot teremtettünk a térség lakosaival, a kialakult párbeszédek során felmértük igényeiket, a térség civil szolgáltatásait, így megtudtuk, milyen irányba tekintsünk, hogy hatékonyan tudjuk szolgálni a térség polgárainak érdekeit.