Pr. menedzseri képzés (Csillag-ász Al.)

 2014. december 04., csütörtök

Képzés egy sikeresebb együttműködő jövőért

DSC03586.thumbnail

Szervezetünk a Csillag-ász Regionális Alapítvány hárommodulos képzést valósított meg 2010-ben, elektronikus ügyvitel, pályázatírás és projektmenedzsment szakterületen civil szervezetek képviselői számára. A képzés 60 órás volt, a tréner pedig Polacsek Lajos és az Europerson Személyzeti Tanácsadó és Képző Kft. munkatársai voltak.

Elektronikus ügyvitel:

 

Kiemelt fontosságodsc03585t tulajdonítottunk az elektronikus ügyintézés gyakorlatorientált megismertetésének, mert ezek elősegítik a civil szervezetek hatékonyabb és pontos ügyvitelét, átláthatóságát, ill. megfelelésüket a törvényi minimumoknak.

Pályázatírás:
Tapasztalatok azt mutatják, hogy jelenleg Magyarországon kevés a sikeres projektek kidolgozására megfelelően felkészült szakember. A civil szervezetek körében nem mindenkinek egyértelműek a sokszor bonyolult követelmények teljesítései, így hazai és EU-s pályázatoke előkészítésével, elkészítésével, elszámolásával kapcsolatos ismeretek elsajátítása volt a képzés célja, melynek elvégzése után a résztvevők önállóan vállalkozhatnak a legkülönbözőbb pályázatok elkészítésére, felmérve, mely program kínál számukra valós pályázati alternatívát.

dsc03569 dsc03563

Projektmenedzsment:

A résztvevő szervezetek vezetőinek bemutatták a trénerek a pályázatírási folyamatot, a projektgondolkodás módszerét, a pályázatfigyelési lehetőségeket, valamint egy megfelelő tematika alapján a későbbi sikeres pályázatírás érdekében a projekt szerkezetét. Olyan tudást adtunk a civil szervezetek részére, melynek segítségével már nem probléma egy sikeres pályázat megírása.